Pages

Monday, June 3, 2013

FYP Viva

Assalamu'alaikum boys and girls
:)

Ok,
Nak update  sikit* kottt..

Alhamdulillah,
ptg semalam (3jun2013)
saya dan sebahagian kawan-kawan RK07 & RK82 UniMAP dah selamat ber'viva ..
Kelegaan xdapat digambarkan..
ok, maybe boleh bayangkan..
bila dah siap fyp project yg berusia agak 2sem (lebey kurang)
so, bila dah selesai..
feeling better,
Alhamdulillah..

even,my project is much more related to polymer recycling, (polymer engineering)
But, Praise to Allah...
I had done all that...
even, there is need a few correction for my final thesis.(it's still ok )
Yeah, we had suffer a lot for our project..(erm,,,degree je pon.)
menangis, tawa, suka, sakit hati..sumua ada~
Nangis ..bukan sekali
Kerana project ini..(mungkin)
saya dah terbiasa travel long distance sorang2..
saya dah pandai nego dgn public,
( tak lah pandai sangat, tp ok laa..more better than before)
dan mcm2

SEE.
nampak tak,
Tarbiah Allah ada disebalik FYP saya.
Macam2 Allah ajar saya..
* positive

Family adalah tulang belakang buat saya..
Mak,
insan yang selalu pujuk saya tatkala saya rasa down sangat...
melalui msg and even phone call..
selalu neutralkan saya bila saya ada rasa negative ..
Walau, tak semua cerita saya bgtau mak..
atas sbb, tak nak mak risau..
tp, hati seorang ibu..
instinct kuat sangat terhadap anaknya..
TQ mak, sayang mak sangat2

Ayah,
motivator terhebat saya..
kalah Dr. Muhaya..
hihi
kekadang bila mood sembang dengan ayah pun,
ada je someting yg menyentuh hati..
tiba-tiba menangis..
 that session, i called : slot motivasi bersama ayah

Last but not least ..
must be listed..
my supervisor -Dr. Ragu..
for his advice, guidance and everything ..
Thanks Dr.
glad to be your student..
:))

And , my co-partner
Yana, mas, mirul and Awie,
Thanks a lot for all your support and help
hingga saat2 terakhir sebelum viva.
:)

ups,'panjang pulak..
mcm tulis acknowledgement dlm thesis..
Apa2 pun
Alhamdulillah,
hopefully everything will be ok.


* dah 4th year aku. rasa macam baru semalam daftar kt UniMAP.
ok, enjoy saaat2 terkhir di UniMAP
now, kami tgh study week
doakan utk final kami semua (12 jun 2013)
semoga baik-baik saja
TQ Allah for everything..
:))






No comments:

Post a Comment

GUA.com

Tweet