Pages

Thursday, August 23, 2012

Adik Bijak-set lengkap siri cepat membaca

Adik bijak

Pasti ramai ibubapa khususnya yang mempunyai sicomel yang berusia 3 tahun ke atas yang sedang berjinak jinak mencari bahan bacaan yang dapat membantu untuk sicomel anda cepat membaca. Adik Bijak adalah tempat dimana banyak bahan bacaan untuk sicomel dan untuk anda terokai. antara produk Adik Bijak yang boleh membantu anda adalah :-

Untuk Tempahan: klik sini> Set Lengkap Siri Cepat Membaca


Terbukti bahawa belajar membaca melalui kaedah fonetik adalah cara paling semulajadi bagi kanak-kanak berumur 3 tahun ke atas. Kajian saintifik juga telah mengesahkan bahawa otak manusia membaca dengan memecahkan perkataan kepada bunyi. Siri membaca berasaskan fonetik ini telah dirancang secara sistematik dengan pendekatan langkah-demi-langkah adalah kesemua yang anda perlukan untuk membantu anak anda cepat membaca.Pakej lengkap ini mengandungi set-set berikut:
  • Siri Cepat Membaca Bacalah Anakku (Bahasa Melayu)
  • Buku Aktiviti Fonetik Ekspres 1 & 2
  • Early Reading Series ReadEasy Phonics (Bahasa Inggeris)
  • ReadEasy Activity Book 1 - 2
  • Siri Cepat Membaca Al-Quran Al-Furqan (Jawi & Al-Quran)
  • Buku Mewarna & VCD Lagu-Lagu Al-Furqan
 (Click link for more details)


"Lebih Jimat Dengan Belian Set"
Testimoni Produk
"Salam Puan Rosnita,
Sy Yinhasni, sy beli buku Bacalah anakku, Read Easy & Mengaji Kaedah Furqan Puas hati sy tgk anak sy yg sulung (5thn) skrg ni dah boleh membaca dgn baik tambahan pula dia rajin buat ulang kaji sendiri tanpa paksaan.
Yelah kebykan anak2 umur sedemikian dah msk tadika ...... skrg ni tgh berusaha utk adiknya pulak yg nyata sy perlukan pendekatan yg berbeza utk nye Jgn rs rugi melabur utk pendidikan anak-anak sendiri.
Setakat ni sy puas hati beli buku dr Adikbijak.com.All the best utk Pn Rosnita dan Adikbijak.com"
~Puan Hanani - Batu Pahat, Johor~ 


  "Alhamdullilah anak2 saya dpt membaca di usia 5 year dengan bantuan ReadEasy & Bacalah Anakku. Sekarang tengah fokuskan math pulak.. mengira cam tak cukup jari.. dgn jari2 kaki sekali guna" ~Puan Shikin~ 
 
"Saje nak bagi tau.. anak saya sejak guna set Al-Furqan tu dia dah boleh baca dalam tulisan jawi.. Minggu lepas cikgu sekolah dia bagi tau saya .. terkejut le jugak..sebab kat rumah takde pun buku jawi.. rupanye dia belajar dari buku Al-Furqan.. baca Muqaddam pun dah pandai.. walau pun sebenarnya dia tak sampai lagi ke tahap baca Muqaddam.. Alhamdulillahhh.." ~Puan Zarina, Kajang Selangor~




No comments:

Post a Comment

GUA.com

Tweet