Pages

Wednesday, September 21, 2011

sem.baru...^^

assalamua'laikum..^^
sy sedang happy bila da boleh update..he2


alhamdulilah...
lama x sembang sorang2..erk!!
mcm2 plan sbnrnya nk update since dr cuti hari tu ..cerita raya..puasa n mcm2..
tp,bila difikirkan.balik..
dimana privasi kalau segalanya ingin dibocorkan disini..ye x?
bak kata kwn sy,setiap org ada privasi masing2..so,sy pn ada privasi jg sbb kewujudan blog nie pn ramai kawan2 n shbt2 yg xtahu..~myb ada jgk..tp,xramai,but i think its good for me..

alhamdulillah...syukur terucap,nikmat xterkata..:)
skrg sy di minggu ke-2 di sem yg ke-5 dan thun yg ke-3...~kejap sj kan??
tp,yg pasti sem kali ini akn lebih mencabar..
ditambah dgn amanah yg semakin memberat..
semoga Allah terus memberi kekuatan kpd sy dan shbt2 semua..
risau sebenarnya,dgn keadaan diri sendiri yg agk unstable...
tp,insyaAllah,akn cuba buat yg terbaik..
semoga dgn apa yg dilakukan ini akn dapat top-up pahala diri untuk bertemuNYA nanti..
dan segalanya harus dilaksanakan dgn baik..
sbb setiap apa yg kita buat segalanya akn dipersoalkan..~semoga dipermudahkan dan dikuatkan hati
bersedialah sarah...!
jgn terlalu melayan hati..pujuklah hati sedaya yg boleh..
berhentilah dari merenungi dosa,
tp,renuglah sifat baik sebagai penagganti..
perbaikilah diri..
semoga Allah akn Redha...~la tahzan


Ya Allah,limpahkanlah cahaya imanMU kpd kmi..
semoga hidup ini kembali terisi..
pandulah kami ke jalan Mu.
kasihanilah kami,
jgn lah Engkau palingkan hati kami setelah Engkau kurniakan hidayah buat kami..
YA Allah...kurniakanlah hidayahMU kepada insan2 yg aku sayang...
redhailah setiap langkah ku.





1 comment:

  1. sem lepas target 3.0.....majoriti geng sarah lepas.....sem ni nak up ke?amacam?ada berani?hahaha

    ReplyDelete

GUA.com

Tweet