Pages

Friday, May 27, 2011

Putih..

sekadar gambar hiasan_tiada apa2 kaitan dgn post ni_

assalamualaikum...

Sedar tak sedar sudah setahun setengah bersama si putih (sp).Kadang-kadanng ok,tapi ada masanya ko. Siputih bagai pemudah cara hidup,penghubung dikala jauh,penolong disaat kecemasan dan pelengkap gaya hidup...;D .Banyak kenangan dengan siputih sejak Disember 2009 yang ku beli dengan 100% duit sendiri.

kadang-kadang siputih meragam,entah kenapa.xpasti.merajuk mungkin, sebab otaknya penuh ku sumbat dengan benda yang pelbagai kerana disitu lah letaknya sms,pic,vid dan kadang-kadang catatan nota kuliah,hutang,min.mesyuarat,prgm dan termasuklah diari hidup.(see,multi tasking kan?).Jadi tak hairanlah bila sy agak marah bila ada tangan-tangan luar yang suka meng ’explore’ diri siputih walau apapun alasan yg diberi dan walau beliau bermain dengan sumpah.(A***A maaf sangat2..Handset sarah bukan macam handset orang lain..:))

Dan sekarang meragam lagi.aduh!!.40% dari memory siputih dah hilang.Dan saya mmg sgt2 terasa kesusahan. segala perkara penting yang disimpan habis ditelan.(aduhai..banyak nak kena cover ni,nasib ada hardcopy back-up). Sekarang sangat mengharapkan bantuan sahabat2 lain untuk top-up sedikit sebanyak.

Mungkin ada hikmah disebaliknya.(handset baru mungkin..:)) yep,tapi itu hanya 1 kemungkinan kerana disaat ini poketku tidak berlagu. just wait n see.

p/s:kepada insan-insan terlibat yang baik hati+pemurah+demawan+++ ,sila2 lah hulurkan bantuan,saya masih menuggu bantuan kalian.Boleh terus direct ke account saya..(not my bank account but,my yahoo account k..) =.=’ mf.klu slalu menyusahkan.


2 comments:

  1. ha3...si putih..saya ada si hitam..he3.... mana banner?

    ReplyDelete
  2. hehe..
    banner kt atas tu laa..kaka
    ..nnt nk tukar lain.
    miss u Bnadz..:)

    ReplyDelete

GUA.com

Tweet